Coördinatiefuncties Vrijwilligers

Heb je vragen over één van de functies op deze pagina? Neem dan contact op met Projectmanager vrijwilliger Marleen Rijnveld via volunteers@eurogames2022.eu.


Functie: Assistent Manager Vrijwilligers

Werkzaamheden: Aan de EuroGames zullen ongeveer 500 vrijwilligers meewerken. Al deze vrijwilligers zullen moeten weten waar ze wanneer welke werkzaamheden uit gaan voeren. Om dit proces in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar iemand die de Manager Vrijwilligers bij deze werkzaamheden kan ondersteunen. De precieze werkzaamheden voor deze functie zullen de aankomende periode vorm gaan krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen en opmerkingen van vrijwilligers via mail en social media, maar ook aan het meedenken over een aan –en afmeldsysteem voor vrijwilligers tijdens de EuroGames.

Wie we zoeken: Een gezellig iemand met verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die graag mee wil denken en zelfstandig knopen door kan hakken.

Beschikbaar vanaf: Vanaf maart, eerder beginnen mag ook.

Wat je van EuroGames Nijmegen mag verwachten: Een unieke ervaring waarbij je mee kunt bouwen aan een fantastisch evenement. Daarnaast veel nieuwe contacten, een gezellige, leerzame tijd en deelname aan een groot sportevenement zonder zelf deel te nemen als sporter. Wij zorgen voor passende kleding en eten en drinken tijdens het evenement.