Coördinator Registratie

Coördinator Registratie-desk

Over twee maanden komen er 2000-2500 atleten naar Nijmegen. Op dinsdagmiddag 26 juli melden de hockeyers zich aan bij de ‘aanmeldbalies’ in het Festivalhuis (15-17). Woensdag 27 juli van 10 tot 18u komen de andere sporters. En op donderdag en vrijdag is de balie nog van 16-20u open voor de laatste deelnemers die zich willen aanmelden.

Werkzaamheden: De sporters krijgen hier hun goodybag, polsbandje en eventueel bestelde shirt/mascotte-poppetje NimmaQ. Om dat in goede banen te leiden hebben we iemand nodig die vanaf vandaag gemiddeld twee dagdelen per week tijd heeft om de manager Registrations te ondersteunen met de volgende taken:
– polsbandjes ontwerpen/bestellen
– aankleding regelen
– infobalies e.d. bestellen
– zorgdraagt voor de (mobiele)infoposten
– de vrijwilligers werft (voor zover ze zich nog niet gemeld hebben), nu contact met ze opneemt, inroostert en aanstuurt tijdens het event
– meehelpt met op-en afbouw/aankleding aanmeldbalies (maandag/dinsdag/zondag)

Natuurlijk gebeurt alles in overleg met de manager Registrations (ook v.w.b. de werkdagen tijdens het event) en is het de bedoeling dat je elkaar gaat aanvullen, zodat de aanmelding straks als een geoliede machine werkt en de sporters een warm welkom krijgen en enthousiast aan hun toernooi kunnen beginnen.

Wie we zoeken: Organisatorisch sterk, stressbestendig, vriendelijk, Nederlands/Engelstalig, aanpakker, zelfstandig, betrouwbaar, verantwoordelijkheidsgevoel, ervaring met aanvragen promomateriaal, ervaring met stroomlijnen van processen, duidelijke communicatie, praktisch. Zijn meerdere kenmerken van jou van toepassing? Stuur dan snel een berichtje naar volunteers@eurogames2022.eu of support@eurogames2022.eu!

Wat je van EuroGames Nijmegen mag verwachten: Een unieke ervaring waarbij je mee kunt bouwen aan een fantastisch evenement. Daarnaast veel nieuwe contacten, een gezellige, leerzame tijd en deelname aan een groot sportevenement zonder zelf deel te nemen als sporter. Wij zorgen voor passende kleding en eten en drinken tijdens het evenement.

Beschikbaarheid: Nu gemiddeld 2 dagdelen per week, liefst volledig beschikbaar in de week van het event