Vrijwilligers Algemeen

Heb je vragen over één van de functies op deze pagina? Neem dan contact op met Projectleider Joost van Wijngaarden via info@eurogames2022.eu.

Functie: Coördinator Prijsuitreikingen

Werkzaamheden: Bij alle 19 sporttoernooien binnen de EuroGames zijn er medailles te verdienen voor de nummers 1, 2 en 3. Bij sommige sporten zijn dat er nogal wat vanwege de vele categorieën en disciplines. Prijsuitreikingen vinden plaats op de sportlocatie, direct na de laatste wedstrijden voor dat onderdeel. Het zou mooi zijn als we wat lijn kunnen aanbrengen in de manier waarop deze prijsuitreikingen plaatsvinden. De coördinator mag nadenken over de standaard die we willen neerzetten. De uitvoering tijdens het evenement zal daarna vooral een samenwerking met de logistieke ploeg en de sportcoördinatoren zijn: zorgen dat medailles (en podium?) steeds op tijd op de juiste locatie zijn en de prijsuitreikingen bij elke sport vlekkeloos verlopen.

Wie we zoeken: Iemand die zelfstandig kan uitdenken hoe prijsuitreikingen bij alle verschillende sporten het beste plaats kunnen vinden, binnen de geldende wensen vanuit de hoofdorganisatie. Makkelijk en professioneel communiceren is een pre, want het vergt veel afstemming met andere coördinatoren binnen de organisatie. Logistieke en efficiëncy skills zijn erg prettig.

Beschikbaar vanaf: Vanaf maart/april zal vroeg genoeg zijn om de genoemde werkzaamheden op te pakken. Eerder beginnen mag ook, maar dan is misschien nog niet alles duidelijk bij alle sporttoernooien qua tijden en wensen.

Wat je van EuroGames Nijmegen mag verwachten: Een unieke ervaring waarbij je mee kunt bouwen aan een fantastisch evenement. Daarnaast veel nieuwe contacten, een gezellige, leerzame tijd en deelname aan een groot sportevenement zonder zelf deel te nemen als sporter. Wij zorgen voor passende kleding en eten en drinken tijdens het evenement.