Vrijwilligers voor Ceremonies en randprogrammering

Heb je vragen over één van de functies op deze pagina? Neem dan contact op met Projectmanager Ceremonies en randprogrammering Tom Huntink via cultuur@eurogames2022.eu.

Coördinator Aankleding en decoraties

Werkzaamheden:
– Opstellen decoratieplan voor de opening, sluiting en village van EuroGames 2022;
– Inkopen / huren van decoratie en aankleding voor het evenement binnen het vastgestelde budget;
– Aansturen van jouw eigen groep vrijwilligers met wie je tijdens de EuroGames week jouw decoratieplan ten uitvoer brengt;
– Je werkt samen in het evenemententeam dat onderdeel is van het projectteam EuroGames 2022.

Wie we zoeken: Je bent vanaf 1 maart ongeveer 2 tot 4 uur per week beschikbaar ( startdatum en uren per week zijn bespreekbaar). Je denkt in kleuren, beelden, materialen en in mogelijkheden. Je vindt het leuk om samen met de andere leden uit het evenemententeam; de opening, sluiting en de village tot een groot succes te maken. Het team bestaat uit:
– manager ceremonies & evenementen;
– coördinator programmering;
– coördinator artiestenbegeleiding;
– productieleider;
vacature coördinator aankleding en decoratie.
Het evenementen team vergadert één keer per week (digitaal) ongeveer één uur tot maximaal 2 uur.

Door jouw ideeën krijgen de podia een mooie en verzorgde uitstraling. Welke kleuren ga je gebruiken en welke materialen? De komende maanden ga je jouw plan uitwerken. In de week van het evenement ga je samen met een aantal vrijwilligers jouw plan ten uitvoer brengen en de podia aankleden en zorgen dat alles op woensdagochtend 27 juli er perfect bijstaat voor de grote opening ’s avonds.

Wat je van EuroGames Nijmegen mag verwachten: Een unieke ervaring waarbij je mee kunt bouwen aan een fantastisch evenement. Daarnaast veel nieuwe contacten, een gezellige, leerzame tijd en deelname aan een groot sportevenement zonder zelf deel te nemen als sporter. Wij zorgen voor passende kleding en eten en drinken tijdens het evenement.