Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk bij de EuroGames Nijmegen 2022 

EuroGames Nijmegen 2022 is een organisatie die volledig draait op de inzet van vrijwilligers. Zonder de hulp van al onze vrijwilligers zouden we onze plannen niet kunnen realiseren. Samen met onze vrijwilligers streven we ernaar om van de EuroGames een geweldig evenement te maken. 

Samen met de hulp van meer dan 500 vrijwilligers gaan we dit belangrijke LHBTIQ+ evenement in de zomer van 2022 vorm geven en meer dan 1500 atleten ontvangen.  Als je geïnteresseerd bent om mee te werken aan dit geweldige evenement, dan kun je je nu aanmelden als vrijwilliger. In ruil daarvoor garanderen we jou een unieke ervaring, veel nieuwe contacten en een mooie, leerzame tijd! Je krijgt de kans om het evenement zelf van dichtbij mee te maken, zonder zelf deel te nemen als sporter. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten! 

Alle vrijwilligers ontvangen: 
– Gratis eten en drinken 
– Officiële EuroGames-kleding 
– Unieke sociale en andere activiteiten voor, tijdens en na het evenement

Rollen en mogelijkheden 
Tijdens het hele evenement is er veel werk voor vrijwilligers. Taken zoals het verwelkomen van mensen bij de accreditatiebalie na hun aankomst, het opnemen van de scores langs het sportveld, het maken van foto’s, het versterken van ons social media team, het uitreiken van medailles, en nog veel meer. De meeste shifts zijn tijdens het evenement (27-30 juli 2022) en zullen in Nijmegen plaatsvinden, maar er zijn ook mogelijkheden om je in de maanden voorafgaand aan het evenement in te zetten als lange termijn vrijwilliger. 

Bij het registreren als vrijwilliger kun je je voorkeur voor een specifieke taak aangeven, maar we kunnen niet garanderen dat elke vrijwilliger zijn of haar voorkeurstaak krijgt. We kunnen echter wel garanderen dat elke vrijwilliger een geweldige tijd zal hebben tijdens de EuroGames. 

We zien je inschrijving graag tegemoet en zijn blij dat je ons team wilt komen versterken!  

Inschrijving voor vrijwilligers is nu open! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Meer informatie nodig? 
Neem contact met ons op via e-mail